Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till invigning och mingel på Nobel Prize Museum

Läkemedel - inte en lyxvara

Miljontals människor dör varje år i sjukdomar som kan förebyggas och behandlas. När Läkare Utan Gränser tilldelades Nobels fredspris 1999 använde vi prispengarna till en kampanj som kräver tillgång till livräddande behandling för alla. Läkemedel ska inte vara en lyxvara!

Under de senaste 20 åren har Accesskampanjens arbete mynnat ut i flera framsteg för människors hälsa världen över, men än är inte kampen över. Vi uppmärksammar jubileet med en konstinstallation, som tagits fram i samarbete med studenter på Beckmans designhögskola. Vi har abonnerat Nobel Prize Museum för mingel och invigning av installationen och vi vill väldigt gärna att du kommer! Våra givares stöd och engagemang har under de senaste 20 åren möjliggjort Accesskampanjens insatser.

NÄR? Den 6 november klockan 18-20.

VAR? Nobel Prize Museum, Stortorget 2, 103 16 Stockholm. 

ANMÄLAN: Anmäl dig och en vän senast den 31 oktober genom formuläret nedan. Vi har ett begränsat antal platser och återkommer till dig via mail med en bekräftelse.

Vi bjuder på alkoholfri välkomstdryck och tilltugg*. Baren kommer att hålla öppet under hela eventet. Under minglet får ni även tillgång till museets pågående utställning Mänsklighetens största nytta

* OBS! Vi vill informera eventuella nötallergiker om att det kommer att bjudas på nötter i lokalen.

Varmt välkommen!

Läs mer om Accesskampanjens arbete här: www.lakareutangranser.se/accesskampanjen