Hoppa till huvudinnehåll

Jobba hos oss

Vill du jobba med oss i Sverige och bidra till att rädda liv och lindra nöd? Vi söker dig med humanitära värderingar. Om du vill arbeta i våra humanitära insatser utomlands, läs mer under våra utlandsuppdrag.

VILKA ÄR VI SOM JOBBAR PÅ LÄKARE UTAN GRÄNSER?

Inom den ideella organisationen Läkare Utan Gränser Sverige finns mer än 130 medarbetare. Majoriteten arbetar på vårt kontor i Stockholm.

Se lediga jobb på svenska kontoret >
 

Eftersom vår verksamhet i Sverige bedrivs inom en rad olika områden och även inkluderar direkt stöd till fältverksamheten, har vi behov av en mängd yrkesroller och bakgrunder. Hos oss jobbar bland annat humanitära och medicinska rådgivare, personalvetare, projektledare, kommunikatörer, digitala specialister, administratörer och givaransvariga. Läkare Utan Gränser är en organisation som strävar efter mångfald bland våra anställda.

Det här är vi som jobbar på kontoret i Stockholm.

Gemensamt för alla som arbetar här är hög yrkeskompetens i kombination med starkt engagemang för Läkare Utan Gränsers mål. Ingen är rädd för att ”hugga i” när det behövs.

JOBBA FÖR LÄKARE UTAN GRÄNSER OCH VAR MED OCH RÄDDA LIV
Som medarbetare på Läkare Utan Gränser Sverige kommer ditt arbete bidra till att fler människor får sjukvård och humanitär hjälp. Hos oss blir du utmanad och får möjlighet att utvecklas.

Vår arbetsplats är informell och välkomnande, och kollegor från olika avdelningar arbetar ofta tillsammans. Vi sitter i öppna och trevliga lokaler i Liljeholmen i Stockholm.

Vi är del av en internationell rörelse. Det betyder att vi delar erfarenheter och insikter om arbetet med kollegor runtom i världen. I vissa roller ges möjligheten att åka på internationella evenemang eller besöka fältprojekt. 

Vill du arbeta i våra humanitära insatser utomlands? Läs mer här.

Vill du veta hur du kan vara med och bidra på andra sätt? Besök Stöd oss och välj det som passar dig bäst. 

Så arbetar vi för att motverka trakasserier och övergrepp

Läkare Utan Gränser strävar efter att vara en arbetsplats fri från trakasserier och övergrepp. Vi förbinder oss även att se till så att vi inte orsakar lidande och skada bland de utsatta människor som vi strävar efter att hjälpa.