Hoppa till huvudinnehåll

Ett meningsfullt sommarjobb

Vill du få ovärderlig erfarenhet inom kommunikation och insamling, samtidigt som du gör nytta på riktigt och får vänner för livet? Då ska du jobba som värvare i sommar!

Som värvare för Läkare Utan Gränsers sommarkampanj utgår du och ditt team från Stockholm, men arbetet kommer innebära resor runtom i hela Sverige. Tillsammans med ditt team informerar du om vårt arbete i syfte att rekrytera nya månadsgivare och detta görs genom att knacka dörr. Det är både utmanande och utvecklande och du får en unik möjlighet att göra skillnad.

– Det bästa med att jobba på sommarkampanjen är nog gemenskapen med kollegorna. Jag har träffat några av mina bästa vänner från somrarna med Läkare Utan Gränser  och trots att vi flyttat runt i landet efter det ses vi fortfarande massor! Dessutom är det extremt givande att få resa runt och jobba för en organisation som är så stor och bra som Läkare Utan Gränser, jag har lärt mig massor om olika kriser och arbetet vi kan göra för att hjälpa människor runt om i världen. Det får en att känna mycket hopp inför framtiden, säger Caroline Bungerfeldt som arbetat som värvare både 2021 och 2022.

Värvare Caroline ler

När du jobbar som värvare ger du våra blivande månadsgivare ett ovärderligt personligt möte och samlar in bidrag som är avgörande för att vi snabbt ska kunna vara på plats där vi behövs som mest. Teamet brukar bestå av sju personer och ni peppar varandra och är kreativa i att på bästa sätt få människor att lyssna och nå fram med vårt budskap.

I vår rekrytering ber vi varken om cv eller personligt brev. Är du nyfiken på att söka? Läs mer och sök ett riktigt meningsfullt sommarjobb