Hoppa till huvudinnehåll

Just nu har vi vissa tekniska problem. Det innebär att det kan ta upp till 30 minuter innan du får ditt bekräftelsemejl efter att du har gett din gåva. 

"GODHET SMITTAR"

Publicerad 19 december 2012

Nu söker vi värvare i Göteborg, Malmö och Stockholm. Tin Tin Frisk är en av våra värvare, här svarar han på frågor om jobbet!

 
Vad har du för bakgrund?
Jag kommer från nordvästra Skåne och min första kontakt med Läkare Utan Gränser var i gymnasiet då vi hade en spelning där pengarna gick till organisationen. Sju år senare sökte jag jobb på en mässa som Arbetsförmedlingen ordnat. I vimlet träffade jag Läkare Utan Gränsers medarbetare Arash och David och kände att det var rätt ställe att söka mig till.
 
Vart och vad jobbar du med och vad innebär det att vara värvare?
Jag jobbar i Malmö som värvare/teamledare. Att vara värvare innebär att träffa otroligt många människor av olika slag. Dessa människor kommer du sedan att prata med och förhoppningsvis vill de efter ert möte ge pengar till Läkare Utan Gränser.  För att detta ska fungera krävs det att du är en god människa och inte är rädd för att visa det. Godhet smittar.
 
Hur länge har du jobbat för Läkare Utan Gränser?
I ett år och två månader fast under denna tid har jag haft uppehåll för att resa.
 
Vad är det bästa med att vara värvare?
Det bästa är såklart att jag får bidra till Läkare Utan Gränsers arbete. Men efter den biten så träffar jag otroligt många fina människor och har skaffat många nya vänner genom värvaryrket.
 
Vad är det bästa med Läkare Utan Gränser?
Att arbetet lindrar nöd och räddar liv med ett tillvägagångssätt som jag sympatiserar med.
 
Hur viktigt är det att vara månadsgivare?
Det är problem runt i världen och tyvärr kommer Läkare Utan Gränser att behövas under en längre period, både för akutinsatser och för längre projekt, vilket också gör att pengar behöver komma in regelbundet.  
 
Nu söker vi fler grymma värvare i Göteborg, Malmö och Stockholm, låter det spännande klicka på länken för att ansöka: http://www.lakareutangranser.se/About-MSF/Lediga-tjanster/

En hälsoinformatör från Läkare Utan Gränser talar med en grupp människor i Hong Kong om hur de kan skydda sig mot det nya coronaviruset. Februari 2020.

Tillsammans mot covid-19

Virus känner inga gränser. Det gör inte vårt arbete heller. Med 50 års erfarenhet av kriser och epidemier gör vi nu allt vi kan för att bekämpa det nya coronaviruset.

Var med oss i kampen mot covid-19!
Ge en gåva