Hoppa till huvudinnehåll

Rekryteringsstafetten fortsätter

Publicerad 22 augusti 2013

Förra veckan var Kim Silvasti vår ambassadör och spred information i sitt nätverk om de icke-medicinska yrkesgrupper som arbetar för oss i fält. På en vecka ledde hans insats till att över 275 personer besökte vår hemsida och en av hans vänner har redan ansökt!

Vanligtvis jobbar Kim som ansvarig på en säljavdelning.
– Att vara rekryteringsambassadör är för mig ett konkret sätt att engagera mig och hjälpa till. Det gladde mig även mycket när så många i min bekantskapskrets uppmärksammade samt fortsatte att sprida informationen om Läkare Utan Gränsers viktiga arbete vidare till sina vänner, säger Kim.

Bli rekryteringsambassadör

Vi tackar Kim för hans engagemang. Tack vare honom och andra rekryteringsambassadörer får fler chansen att bli fältarbetare och bidra till att rädda liv och lindra nöd världen över!
Bara en av tio svenskar känner till att vi inte bara rekryterar läkare och sjuksköterskor. Men kring 40 procent av våra svenska fältarbetare är inte medicinska och vi söker alltid engagerade personer med kunskap inom ekonomi, administration, personalfrågor, vatten och sanitet med.mera. Vill du också hjälpa till att sprida information om vilka som jobbar i fält för oss? Skicka ett mail till karin.ekholm@msf.org

En hälsoinformatör från Läkare Utan Gränser talar med en grupp människor i Hong Kong om hur de kan skydda sig mot det nya coronaviruset. Februari 2020.

Tillsammans mot covid-19

Virus känner inga gränser. Det gör inte vårt arbete heller. Med 50 års erfarenhet av kriser och epidemier gör vi nu allt vi kan för att bekämpa det nya coronaviruset.

Var med oss i kampen mot covid-19!
Ge en gåva