Hoppa till huvudinnehåll
Sortera: Nyast | Äldst | Relevans

Din sökning gav 1909 träffar

  Nyheter från fältet

  Vi måste få arbeta i hela Syrien

  Vi ber än en gång att den syriska regeringen ger oss tillträde till hela Syrien så att vi kan ge människor vård, var de än befinner sig. I sju års tid har vi nekats tillträde trots de enorma behoven i landet.

  MSF Sweden Privacy Policy

  The purpose of this privacy policy is to summarise these actions and give you an overview of what personal data we collect, how we use them, how we

  Nyheter från fältet

  Den starka känslan av tacksamhet

  Så lugnt och sansat som möjligt försökte vi prata med henne, för att informera om de eventuella konsekvenserna, för att förvissa oss om att hon för

  Nyheter från fältet

  Vi trappar upp ebolainsats i Kongo-Kinshasa

  Vi utökar vår pågående ebolainsats i Kongo-Kinshasa. Labbtester har bekräftat nya ebolafall i staden Mbandaka, en livlig hamnstad vid Kongofloden med en befolkning på mer än en miljon. 

  Vår Integritetspolicy

  Din personliga integritet är något Läkare Utan Gränser tycker är oerhört viktigt och tar på största allvar. Vi är måna om att du ska kunna ta del av hur vi arbetar med insamlade personuppgifter.

  Nyheter från fältet

  Invånarna i norra Jemen mer utsatta än någonsin

  Sedan december förra året har den internationella koalitionen intensifierat sina bombattacker i nordvästra Jemen. Attackerna träffar marknader, hus och civila fordon och invånarna får betala ett högt pris.  

  Nyheter från fältet

  Sjukhus i Gaza överfulla av skadade

  ”Det som händer är oacceptabelt och omänskligt. Det är outhärdligt att se hur många obeväpnade människor som skjutits under så kort tid."
  - Marie-Elisabeth Ingres, ansvarig för vårt arbete i Palestina.

  Nyheter från fältet

  Flickan Mercy skriver schlagerhistoria

  Mitt ute på Medelhavet hjälper vår sjuksköterska Martina Svensson till att förlösa en liten flicka - Mercy. Ett år senare kommer det lilla barnet att skriva schlagerhistoria.

Page 1 of 191