Hoppa till huvudinnehåll
Sortera: Nyast | Äldst | Relevans

Din sökning gav 1989 träffar

  Nyheter från fältet

  Ormbett dödar 40 gånger fler än landminor

  Ormbettsförgiftning är ett utbrett men försummat hälsoproblem och dödar 40 gånger så många människor som landminor. Trots det lyser satsningar på mer effektiva motgift med sin frånvaro.

  Nyheter från fältet

  Bilder från Chaman

  "Även om det är en utmaning så njuter jag av min tid i Islamabad. Dessutom har jag tur att ha ett team på plats i Chaman som är väldigt erfarna och självgående."
  - Sergio Scro, Pakistan.

  Arbetsuppgift

  Specialist inom energi

  Som specialist inom energi planerar och implementerar du installationerna av nya system och/eller renovering av befintliga system eller byggnader.

  Nyheter från fältet

  ”Vi visste att vi var tvungna att agera snabbt”

  Den 1 augusti deklarerades ett ebolautbrott i Nordkivu, Kongo-Kinshasa. Patient Muhindo Kamavu var en av fyra sjuksköterskor från Läkare Utan Gränser som var först på plats.

  Arbetsuppgift

  Specialist byggnadsteknik

  Som expert inom byggnadsteknik har du en viktig roll för att skapa rätt praktiska förutsättningar för vårt arbete i en kris- eller katastrofsituation.

  Nyheter från fältet

  Ett av fyra barn i Morialägret har självskadebeteende

  Allt fler människor på flykt anländer till den grekiska ön Lesbos, vilket förvärrar den humanitära situationen i det redan överfulla Morialägret. Vi behandlar många barn och ungdomar som skadar sig själva eller försöker begå självmord.

  Nyheter från fältet

  ”En dag kommer ingen finnas kvar här”

  I våras blossade våldet återigen upp Bambari i Centralafrikanska republiken. Nu kontrollerar två grupper varsin sida av staden, med floden Ouaka som gräns. Civilbefolkningen är de som drabbas hårdast av konflikten.

  Nyheter från fältet

  "Det vackraste ljudet i världen"

  "Teamet organiserade sig, medan jag satt kvar. Min hand tryckte hårt mot barnets huvud och lättade på trycket."
  - Läkaren Lanice Jones fick jobba hårt för att rädda en nyfödd bebis.

  Nyheter från fältet

  Tillbaka till rutinerna

  "Efter att vi lämnat sjukhuset fortsatte striderna till sent på kvällen innan de slutligen upphörde. Till min stora lättnad var patienterna och personalen säkra."
  - Narkosläkaren Kariantti Kallio.

  Nyheter från fältet

  En kritisk tidpunkt för ebolaepidemin i Nordkivu

  Ebolautbrottet i Nordkivu, Kongo-Kinshasa, är ännu inte under kontroll. Våra team på plats har under första månaden arbetat intensivt med att vårda smittade och upprätta behandlingscenter. 

Page 1 of 199