Hoppa till huvudinnehåll
Sortera: Nyast | Äldst | Relevans

Din sökning gav 10 träffar

  Stöd oss

  Ge bort en gratulationsgåva

  Ge bort en gratulationsgåva som present och rädda liv oavsett om den skänks som dopgåva, bröllopsgåva eller högtidsgåva.

  Stöd oss

  Rädda liv med en minnesgåva

  Om du har förlorat någon som betytt mycket för dig kan du ge en minnesgåva och låta livet gå vidare för en annan människa. När du skänker en minnesgåva får du ett minnesblad att lämna vid begravningen.

  Bli månadsgivare och var med och rädda liv

  Som månadsgivare till Läkare Utan Gränser är du med och räddar liv, varje månad. Du är också en viktig del i vårt arbete vid naturkatastrofer och andra kriser då ditt stöd gör att vi kan vara redo och på plats inom 48 timmar i akuta situationer.

  Företag

  Företagsvän 2019

  Genom att skänka en gåva på 10 000 kr eller mer kan ni bli vår Företagsvän 2019. Det årliga stödet från våra företagsvänner betyder mycket för att kunna planera och genomföra våra insatser runt om i världen. 

  Företag

  Jullogga

  När ni skänker en gåva på 8000 kronor eller mer får ni ta del av årets jullogga med tillbehör. Julloggan kan till exempel användas på er hemsida eller till tryckt material inför julen.

  Stöd oss

  Starta en egen insamling!

  Att samla in pengar och sprida information om vårt arbete är en mycket viktig del av det vi gör och vi vill gärna välkomna dig att hjälpa till.

  Företag

  Bli Företagspartner

  När ni stödjer oss med över 1 000 000 kronor kan ni bli vår Företagspartner och en viktig del i vårt arbete för att rädda liv och lindra nöd. 

  Företag

  Fältpartner 2019

  Vill ni få en djupare inblick i vårt livräddande arbete? Genom att skänka 100 000 kr eller mer kan ni bli vår Fältpartner 2019. 

Filtrera efter typ av innehåll: