Hoppa till huvudinnehåll

Skicka digitala vykort

Skänker ert företag en gåva på 5000 kronor eller mer får ni ta del av våra digitala vykort. Välj ett motiv för ert digitala vykort i beställningsformuläret nedan.

Vykortet skickas till er via e-post och ni får vykortet med både svensk och engelsk hälsning. Ni kan sedan skicka vidare det digitala vykortet till era kunder och anställda eller till exempel lägga upp det på er hemsida.  

Fyll i formuläret nedan för att beställa digitala vykort

Kontakta mig så berättar jag mer

Maja Bellem

Maja Bellem

Telefon: 010-199 33 12 eller
I vårt samarbete genomför vi aktiviteter för att uppnå gemensamma mål. Tillsammans skräddarsyr vi ett partnerskap som passar bägge parter. Kanske kan något av nedanstående exempel inspirera? Kontakta Matthias Dierauer på matthias.dierauer@lakareutangranser.se om ni är intresserade av att bli vår Företagspartner.

Engagera er kundklubb

EuroBonus erbjuder sina kunder att donera poäng som omvandlas till pengar till Läkare Utan Gränser.

Starta en egen insamling!

Att samla in pengar och sprida information om vårt arbete är en mycket viktig del av det vi gör och vi vill gärna välkomna dig att hjälpa till.

Vi strävar efter att så stor del av de insamlade medlen som möjligt ska gå till våra insatser runt om i världen. Här kan du läsa mer om hur vi använder våra pengar. Under 2017 fördelade vi våra utgifter på följande sätt:

  • Ändamålskostnader 87,8%
  • Insamlingskostnader 9,9%
  • Administrativa kostnader 2,3%

Vanliga frågor

I vårt frågeforum svarar vi på era frågor om gåvor och om vårt arbete. Ni kan också ta del av vår företagspolicy.