Skip to main content
Photo: Pierre-Yves Bernard/Läkare Utan Gränser

Hur förhandlar man med gerillaledare? Hur hanterar man sina känslor då ett barn dör framför ens ögon? När vill man bara skratta? Vår poddserie "Uppdrag: Rädda liv" ger en unik inblick i våra utsända medarbetares vardag.

I poddavsnitten berättar vår personal om sina egna erfarenheter av våra medicinska och humanitära insatser världen över. De delar med sig av det roliga, det tråkiga och det oväntade i personliga samtal om sina uppdrag. Hur håller man humöret uppe efter dramatiska räddningsinsatser ute till havs? Hur håller man liv i sin relation hemma? Och varför är ost så viktig i humanitära insatser?

Podden tar med lyssnarna bakom kulisserna och ger en inblick i hur det känns att vara utsänd med Läkare Utan Gränser. Om man har svårt att placera till exempel Centralafrikanska republiken på kartan så kan vi garantera att poddserien väcker intresset för länder som knappt syns i nyhetsflödet. 

Lyssna på vår podcast här

En operationssal där en patient förbereds för operation.

Svåra tider, enkelt val

Krig, kriser och katastrofer avlöser varandra. Det kan kännas överväldigande. Men mitt i allt det svåra finns något enkelt: valet att agera. Tillsammans med dig ger vi sjukvård och humanitärt stöd till dem som behöver det mest.
Bli månadsgivare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev godkänner du Läkare Utan Gränsers integritetspolicy.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.