Hoppa till huvudinnehåll

Vitamin Well

Vitamin Well Group har sedan julen 2022 skänkt omkring en miljon kronor till Läkare Utan Gränser. Under 2024 utökas samarbetet genom både interna och externa aktiviteter. 

- Som ett första steg kommer vi förankra vårt samarbete internt och säkerställa att våra medarbetare förstår vilket viktigt arbete Läkare Utan Gränser gör, säger Johanna Sevonius, Head of Business Development and Sustainability på Vitamin Well.

Under drygt två år har Vitamin Well-koncernen bidragit med omkring en miljon kronor till Läkare Utan Gränser, som en andel av koncernens julgåvor. Bidraget har hittills satts baserat på antalet medarbetare, som ökar år för år. Under 2024 har samarbetet formaliserats ytterligare och förankras mer internt, bland annat genom inspirationsföreläsningar och tävlingar kopplat till Läkare Utan Gränser.

- För oss är det viktigt att veta att vårt bidrag används effektivt för att hjälpa människor. Läkare Utan Gränser har en verksamhet och trovärdighet som möjliggör ett starkt långsiktigt samarbete, förklarar Johanna.