Hoppa till huvudinnehåll

Företagsgåvor

Låt ditt företag vara med och rädda liv! Här kan ni skänka pengar till vårt livräddande arbete.

Det här räcker din gåva till

2 700 kronor kan räcka till tio kolerakit som innehåller medicin, vätskeersättning, dropp, klor och plastlakan.

10 000 kronor kan räcka till energirik specialmat för att ge 75 barn under sex år behandling för undernäring i 30 dagar.

15 000 kronor kan räcka till ett stort tält som fungerar som fältsjukhus. Varje tält rymmer upp till 10 sängplatser för våra patienter och sätts snabbt upp om det finns behov.

 

50 000 kronor kan räcka till utrustning för att förlösa 550 barn på ett säkert sätt.

100 000 kronor kan räcka till fyra tältsjukhus på 45 kvadratmeter som kan användas till klinik eller operationssal.

Åsa Bergman
"Det arbete som Läkare Utan Gränser utför är en oerhörd hjälp i de humanitära katastrofer som just nu äger rum runt om i världen. Erfarenheterna från fält är en värdefull kompetensutveckling både för oss som företag och för den enskilda medarbetaren."
- Åsa Bergman, VD SWECO

I vårt samarbete genomför vi aktiviteter för att uppnå gemensamma mål. Tillsammans skräddarsyr vi ett partnerskap som passar bägge parter. Kanske kan något av nedanstående exempel inspirera? Kontakta Matthias Dierauer på matthias.dierauer@lakareutangranser.se om ni är intresserade av att bli vår Företagspartner.

 

Ett varmt tack till våra samarbetspartners för att ni hjälper oss att rädda liv och lindra nöd. Här kan du se vilka företag som bidragit till att göra vårt arbete möjligt.

Vi strävar efter att så stor del av de insamlade medlen som möjligt ska gå till våra insatser runt om i världen. Här kan du läsa mer om hur vi använder våra pengar. Under 2018 fördelade vi våra utgifter på följande sätt:

  • Ändamålskostnader 84.6%
  • Insamlingskostnader 12.7%
  • Administrativa kostnader 2.7%