Hoppa till huvudinnehåll
Hedra en närståendes minne genom att låta livet gå vidare. Ge pengar till Läkare Utan Gränser. Din gåva omsätts i medicinsk vård, bl.a. i Sydsudan.

Att skänka en minnesgåva är att ge liv

Skänk en värdefull minnesgåva

Minnesgåvor och andra gåvor gör att vi kan vara på plats för att rädda liv där det behövs som mest. Hedra minnet genom en minnesgåva så ger du hopp om en framtid till människor i nöd.

När du skänker en minnesgåva gör vi ett gåvoblad där du kan skriva en sista hälsning till någon som gått bort. På gåvobladet anges inte summan du skänker.

VÄLJ HUR GÅVOBLADET FÖR MINNESGÅVAN SKA LEVERERAS

Du väljer om gåvobladet ska e-postas och överlämnas av dig själv eller om det ska skickas av Läkare Utan Gränser till en fysisk adress som du väljer. 

Om datumet ligger mer än en vecka fram i tiden väntar vi med att skicka gåvobladet tills sju dagar före det att begravningen äger rum. Vi skickar annars gåvobladet nästkommande arbetsdag.

BETALA DIREKT ELLER MED INBETALNINGSKORT

Vill du beställa din minnesgåva här på hemsidan så betalar du med bankkort eller direktbetalning via din bank (Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken). Det går även bra att betala i efterhand med inbetalningskort och då är du välkommen att ringa oss på givarservice på tel. 010-199 33 00.

Givarservice

Givarservice finns för att svara på dina frågor om gåvor. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om dina gåvor.

Kontakta oss

Telefon: 010-199 33 00
Öppet: måndag–torsdag 9.15-17, fredag 9.15-16
Epost: givarservice@lakareutangranser.se

Vanliga frågor

I vårt frågeforum svarar vi på era frågor om gåvor och om vårt arbete. Ni kan också ta del av vår företagspolicy.