Hoppa till huvudinnehåll

Swisha pengar till en hjälporganisation som räddar liv

Nu kan du enkelt skänka pengar precis där du befinner dig! Swisha en gåva till Läkare Utan Gränser och var med och rädda liv.

Swisha din gåva till nummer 900 60 32 och märk meddelandet "LIV".

360 kronor kan räcka till 100 påsar med Plumpy’Nut – en näringsrik matersättning som ger barn de vitaminer, mineraler, fetter och proteiner som behövs för att kroppen ska kunna återhämta sig från undernäring.

500 kronor kan räcka till 350 sterila sprutor som används vid vaccinationer mot till exempel lunginflammation, mässling eller stelkramp. 

1 600 kronor kan räcka till 240 snabbtester för malaria – en av de dödligaste infektionssjukdomarna i världen.

Vill du ge en minnesgåva? Det är inte möjligt att swisha en minnesgåva till detta nummer utan använd istället detta formulär: https://lakareutangranser.se/stod-oss/minnesgava.

Tack för att du använder din mobiltelefon till att rädda liv och lindra nöd!

Vi sparar ditt mobilnummer för administration av din gåva samt för att veta vem du är och för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy.

Om du har frågor om Swish-gåvor är du varmt välkommen att kontakta vår givarservice.

Vi strävar efter att så stor del av de insamlade medlen som möjligt ska gå till våra insatser runt om i världen. Här kan du läsa mer om hur vi använder våra pengar. Under 2017 fördelade vi våra utgifter på följande sätt:

  • Ändamålskostnader 87,8%
  • Insamlingskostnader 9,9%
  • Administrativa kostnader 2,3%

Fler gåvor

Rädda liv med en minnesgåva

Om du har förlorat någon som betytt mycket för dig kan du ge en minnesgåva och låta livet gå vidare för en annan människa. När du skänker en minnesgåva får du ett minnesblad att lämna vid begravningen.

Ge bort en gratulationsgåva

Ge bort en gratulationsgåva som present och rädda liv oavsett om den skänks som dopgåva, bröllopsgåva eller högtidsgåva.

Rädda liv med SMS

Bli månadsgivare med din mobiltelefon. Rädda liv och lindra nöd med ett SMS. Där det händer.

Starta en egen insamling!

Att samla in pengar och sprida information om vårt arbete är en mycket viktig del av det vi gör och vi vill gärna välkomna dig att hjälpa till.

Gåvor från Stiftelser räddar liv

För att kunna rädda liv och lindra nöd är vi beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Tack vare er är vårt arbete möjligt.

Engagera dig

Starta en egen insamling!

Att samla in pengar och sprida information om vårt arbete är en mycket viktig del av det vi gör och vi vill gärna välkomna dig att hjälpa till.

Bidra med er expertis

Sweco erbjuder sin personal möjligheten att ta tjänstledigt för att kunna åka ut i fält med Läkare Utan Gränser.

Pluggannonser

Pluggannonser kan fritt användas i tidningar, magasin och på internet, när utrymme och möjlighet ges.