Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till vårt team

Du behövs. Precis som den som måste rusa till operationssalen, den som måste lugna en orolig mormor i väntrummet och den som måste se till att personalen har ordentlig skyddsutrustning.  

Vi är verkligen många, 65 000 anställda och sju miljoner andra givare världen över, som är glada att du är med oss nu. Här är en hälsning från Jemen, från en vars arbete du som månadsgivare är med och gör möjligt: 

Just nu är vi på plats i Haiti, Sydsudan, Afghanistan och i ungefär 70 andra länder, i humanitära katastrofer där människor annars lämnas utan vård. Vi når fram till människor som drabbats av naturkatastrofer, krig och sjukdomsutbrott. Alltihop utifrån principen att sjukvård ska vara en rättighet. Längst ner på sidan kan du läsa mer om var vi arbetar just nu.

Som månadsgivare är du en viktig del i att göra allt det här möjligt. Du hjälper oss att stå redo när det värsta händer, vara först på plats och stanna kvar vid våra patienters sida så länge det behövs. Stort tack!

Fyra nummer av tidningen direkt.

Direkt hem i brevlådan

Som månadsgivare får du tidningen Direkt med fördjupning om vårt arbete fyra gånger om året. Tidigare nummer kan du läsa om du klickar här.
Läs Direkt

Vill du göra ännu mer?