Hoppa till huvudinnehåll
Ska du ge bort en present till någon som fyller år? – Ge pengar till Läkare Utan Gränser. Din gåva omsätts i medicinsk vård, bl.a. i Sydsudan.

En present som räddar liv

Ge bort en gratulationsgåva

Hylla nära och kära med en gratulationsgåva som räddar liv oavsett om den skänks som dopgåva, bröllopsgåva eller högtidsgåva. Du får ett fint gåvoblad att ge bort i present till födelsedag eller fest! 

SKRIV UT GÅVOBLADET SJÄLV ELLER FÅ DET POSTAT

Du väljer om gåvobladet ska skickas digitalt via e-post och överlämnas av dig själv eller om det ska skrivas ut skickas av Läkare Utan Gränser till en fysisk adress som du väljer. På gratulationsbladet anges inte beloppet du skänker.

Om händelsedatumet ligger mer än en vecka fram i tiden väntar vi med att skicka gåvobladet tills sju dagar före det att händelsen äger rum. Vi skickar annars gåvobladet nästkommande arbetsdag.

BETALA DIREKT ELLER VIA INBETALNINGSKORT

Vill du beställa gratulationsgåvan här på hemsidan så betalar du med bankkort eller direktbetalning via din bank (Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken). Det går även bra att betala i efterhand med inbetalningskort och då är du välkommen att ringa oss på givarservice på tel. 010-199 33 00.

PS. Visste du att man nu kan beställa ett gåvobevis med en fin bild från vårt arbete i fält? Klicka här för att veta mer.

Givarservice

Givarservice finns för att svara på dina frågor om gåvor. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om dina gåvor.

Kontakta oss

Telefon: 010-199 33 00
Öppet: måndag–torsdag 9.15-17, fredag 9.15-16
Epost: givarservice@lakareutangranser.se

Vanliga frågor

I vårt frågeforum svarar vi på era frågor om gåvor och om vårt arbete. Ni kan också ta del av vår företagspolicy.