Hoppa till huvudinnehåll

Kommentarsregler för Läkare Utan Gränsers sociala mediekonton

Vi använder sociala medier för att sprida information om Läkare Utan Gränser och vårt arbete samt svara på frågor om detta. Sociala medier hjälper oss att öka medvetenheten om humanitära kriser och att få kontakt med allmänheten i Sverige.

Vi välkomnar alla frågor och kommentarer, även konstruktiv feedback. Våra kommentarsfält är därför öppna och alla är välkomna att delta i samtalen som äger rum - så länge du följer våra kommentarsregler.

Samtidigt som vi är glada att höra från alla, är det viktigt att notera att inlägg och kommentarer från våra följare och andra inte nödvändigtvis speglar Läkare Utan Gränsers hållning och vi styrker inte heller riktigheten i inlägg från andra.

Vi modererar våra kommentarsfält varje dag för att se till att ingen bryter mot kommentarsreglerna och att alla håller en god ton mot varandra. Kommentarer på våra inlägg förhandsgranskas så publicering kan dröja. För att undvika påhopp mot de som modererar undertecknar vi med alias.

Genom att kommentera på våra inlägg och annonser i sociala medier förbinder du dig också att följa mediaföretagets användarvillkor. Kommentarer på våra inlägg förhandsgranskas Dela aldrig personlig information i kommentarsfälten på sociala medier. Om du har en medicinsk fråga av personlig natur eller söker stöd för din egen eller annan persons räkning - maila oss på info.sweden@lakareutangranser.se 

Kommentarsregler

Följande regler är utformade för att ge en bra miljö för alla som tar del av vårt innehåll.

Vi tar inte beslut om att moderera inlägg lättvindigt. Men vi förväntar oss att besökare som kommenterar håller sig till ämnet och respekterar varandra. Läkare Utan Gränser förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som inte följer reglerna och att blockera alla som bryter mot dem upprepade gånger. Specifikt tolererar vi inte dessa typer av inlägg:

• Trakasserier, hot eller attacker mot andra deltagare i diskussionen

• Nedsättande, kränkande, obscena, vulgära uttryck eller inlägg som skildrar våld i text eller bild

• Hatiskt språkbruk om andras ras/etnicitet, religion, kön, sexuell läggning, nationalitet eller politisk övertygelse

• Bedräglig, vilseledande, missvisande eller olaglig information

• Avsiktligt förstörande av en diskussion

• Brott mot immateriella rättigheter

• Spam

• Reklam för kommersiella ändamål

• Länkbeten (bädda in en länk i ditt inlägg för att dra trafik till din egen webbplats)