Hoppa till huvudinnehåll

Företagsgåva

Här kan ditt företag ge en engångsgåva till vårt livräddande arbete. Ert bidrag är idag viktigare än någonsin. Välj belopp och fyll i formuläret nedan för att skänka en gåva. Besök gärna vår företagssida för fler sätt att stödja oss. 

VAD RÄCKER MIN GÅVA TILL?


5 000 kronor  kan räcka till stelkrampsvaccin för 648 gravida kvinnor. Vaccinet ger både mamma och barn skydd mot stelkramp.

10 000 kronor kan räcka till 90 impregnerade myggnät som ger skydd mot malaria.

15 000 kronor kan räcka till att ge 468 barn mässlingsvaccin.

Fyll i formuläret nedan för att skänka din gåva

I vårt samarbete genomför vi aktiviteter för att uppnå gemensamma mål. Tillsammans skräddarsyr vi ett partnerskap som passar bägge parter. Kanske kan något av nedanstående exempel inspirera? Kontakta Matthias Dierauer på matthias.dierauer@lakareutangranser.se om ni är intresserade av att bli vår Företagspartner.

Engagera er kundklubb

EuroBonus erbjuder sina kunder att donera poäng som omvandlas till pengar till Läkare Utan Gränser.

Starta en egen insamling!

Att samla in pengar och sprida information om vårt arbete är en mycket viktig del av det vi gör och vi vill gärna välkomna dig att hjälpa till.

Vi strävar efter att så stor del av de insamlade medlen som möjligt ska gå till våra insatser runt om i världen. Här kan du läsa mer om hur vi använder våra pengar. Under 2017 fördelade vi våra utgifter på följande sätt:

  • Ändamålskostnader 87,8%
  • Insamlingskostnader 9,9%
  • Administrativa kostnader 2,3%

Vanliga frågor

I vårt frågeforum svarar vi på era frågor om gåvor och om vårt arbete. Ni kan också ta del av vår företagspolicy.