Hoppa till huvudinnehåll

Tillsammans mot covid-19

En av Läkare Utan Gränsers personal med skyddsskärm för ansiktet pratar i telefon medan han håller sin hand på axeln på en äldre manlig patient
Foto: Mohamad Cheblak

Sedan pandemins början har vi startat nya projekt där vårt främsta fokus är covid-19. Det handlar om att isolera människor som insjuknat och att ge dem vård. Men vi arbetar också med att informera om hur man kan skydda sig och hur sjukhus kan förhindra smittspridning i sina lokaler och bland personalen.

Under en pandemi kommer barn fortfarande att födas. Människor kommer fortfarande att behöva behandling för ormbett eller ha behov av psykosocialt stöd. De kommer fortfarande att söka vård för tuberkulos eller hiv. Barn behöver fortfarande vaccin för att vara skyddade mot sjukdomar som mässling och hjärnhinneinflammation. Och mitt i pandemin sker naturkatastrofer och vi behöver vara på plats. Flyktingar som redan före pandemin levde under oerhört svåra omständigheter blir extra sårbara vid sjukdomsutbrott. Där de finns, måste vi också finnas.

Tillsammans är vi Läkare Utan Gränser. Ge en gåva nu och var med oss och gör skillnad runt om i världen!
 

Swisha en gåva till 900 60 32 och märk den med "Tillsammans"


 

Ge en gåva nu och stötta vårt arbete mot covid-19

Belopp
Givare
Kontaktinformation
Ange endast siffror
Adressinfo

Information message

Vi sparar de uppgifter du registrerar här och använder dem för administration av din gåva, samt för att du ska få aktuell information från oss. För mer information läs gärna vår integritetspolicy.

 

Commerce Analytics
Nets - Payments made easy

Välj betalsätt i nästa steg, det går att betala med Swish, MasterCard och VISA.