Hoppa till huvudinnehåll

Följ med oss till Bryssel!

Foto: BRUNO DE COCK
Vårt träningscentrum EBC (Espace Bruno Corbé) i Bryssel.

Den 22-23 mars anordnar vi en resa för några av våra mest engagerade givare. Resan går till ett av våra huvudkontor i Bryssel, där ni får bekanta er med den operativa delen av vår verksamhet och se med egna ögon vad ert stöd möjliggör.

Första dagen besöker vi vårt träningscentrum där fältarbetare från hela världen får en praktisk utbildning innan de reser iväg på sina fältuppdrag. Under vårt besök kommer en grupp fältarbetare tränas i en katastrofövning som ni kommer få delta i genom att agera patient. (Här kan ni läsa mer om hur det känns att vara "patient" i en katastrofövning.) Övningen ger en bra inblick i våra fältarbetares vardag och miljön de kan vistas i på sina uppdrag.

Andra dagen besöker vi vårt stora logistiklager strax utanför Bryssel, varifrån all medicin och utrustning forslas ut till våra olika projekt runt om i världen. Utöver detta kommer ni att få träffa nyckelpersoner som jobbar på vårt huvudkontor.

Brysselresan anordnas för att ni ska få lära känna oss lite bättre och för att vi gärna vill visa er vad som möjliggörs tack vare ert generösa stöd!

PRAKTISK INFORMATION

Ni är varmt välkomna att följa med oss till Bryssel torsdag 22 mars till fredag 23 mars 2018.

Som deltagare bokar och betalar ni själv flygbiljetter och hotell. Vi tipsar gärna om hotell där ni får rabatt via oss.

Antalet platser är begränsat, så anmäl er så snart som möjligt! Det är först till kvarn som gäller. Anmälning sker genom att ringa 010-199 32 80 eller mejla till helene.atterday@lakareutangranser.se.