Hoppa till huvudinnehåll

Informationskvällar

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Läkare Utan Gränsers humanitära projekt? Kom på en informationskväll och hör våra utsända berätta! 

Varje år anordnas ett antal informationskvällar som är öppna för alla intresserade. Vi berättar om organisationen Läkare Utan Gränser och förklarar hur rekryteringsprocessen går till och vad som krävs för att arbeta i våra projekt. Några av vår utsända personal berättar om sina upplevelser och erfarenheter från arbetet utomlands och visar bilder. 

Ni får träffa en medicinsk profil t.ex. en läkare eller en sjuksköterska och en icke medicinsk profil t.ex. en logistiker eller en personaladministratör vid varje tillfälle, för att få olika perspektiv på arbetet som utsänd för Läkare Utan Gränser. Informationskvällen brukar pågå i ca två timmar och hålls på engelska.
 

Informationskvällar 2023

De eventet som sker i Stockholm kommer även att streamas online. De fysiska eventen hålls på vårt kontor på Fredsborgsgatan 24 i Årstadal. När du anmäler dig till eventet behöver du inte ange om du ska delta på plats eller online.

Om du planerar att delta på eventet online, anmäl dig senast kl 12.00 samma dag. Vi skickar ut länken innan.  Kontakta oss på recruitment@stockholm.msf.org om du har några frågor.

Stockholm (och online)

  • 16 augusti, kl 18.00-20.00
  • 11 oktober, kl 18.00-20.00
  • 6 december, kl 18.00-20.00

Vill du veta mer?

En fältarbetare för Läkare Utan Gränser i Filippinerna 2013.

Ansökningsprocessen

Här finner du information om hur du ansöker, viktiga förberedelser innan ett utlandsuppdrag samt vad som händer efter uppdraget.
Så ansöker du