Hoppa till huvudinnehåll

Ge en gåva

Vi ger allt om du ger något. Skänk en gåva och skicka ett budskap om att omvärlden bryr sig.

Skänk en gåva -->

Bli månadsgivare

Kriser och katastrofer går sällan att förutse. Tack vare regelbundna gåvor är vi beredda att rycka ut när något inträffar.

Bli månadsgivare -->

Julgåvor för företag

Julen närmar sig och nu har vi öppnat vår gåvoshop för företag. Här finns gåvor som passar både till anställda och kunder. Här finns också våra företagspaket, för företag som vill stödja vårt arbete året runt.

Till julgåvorna -->

Bli vår företagsvän i år! 

Du har väl inte missat att du kan stödja oss som företagsvän? Som företagsvän stöttar du och ditt företag oss med en årlig gåva från 10 000 kronor och som tack får ni bland annat företagsvänsloggan 2019 och årets jullogga.  

Nyheter från fältet

Läkaren Rangi Wirantika plåstrar om fyraåriga Adam som skadades under jordbävningen på den indonesiska ön Sulawesi.
Naturkatastrofer

Vår insats på Sulawesi

Den indonesiska ön Sulawesi börjar återhämta sig från jordbävningen och den efterföljande tsunamin. Samtidigt fokuserar vi vårt arbete på att stötta vårdcentraler och se till så att sjukdomar som diarré och mässling inte sprids.

Supplychain ansvariga Johanna Linder pratar med Sonja Leister hur hon håller rädda-liv-maskineriet igång.
Sydsudan

Podd: Logistikern Johanna om åsnor och tårar

I Läkare Utan Gränsers podcast berättar supplyansvarig logistikern Johanna Linder hur hon håller rädda-liv-maskineriet igång. Hon fixar fram utrustningen till de mest otillgängliga platserna i regnskogen där inga vägar finns.

En av Läkare Utan Gränsers medarbetare tar hand om en patient i Nauru.
Flyktingar

Efter portningen från Nauru: ”Det kommer att kosta liv”

Vi fördömer Naurus beslut att stoppa våra psykosociala insatser för asylsökande, flyktingar och lokalbefolkningen som trädde i kraft den 5 oktober.

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.
Fältarbetare i fält

Är du den vi söker?

Är du engagerad, klok och gillar att arbeta med andra människor?
Då behöver vi dig i vårt livsviktiga arbete runt om i världen!