Hoppa till huvudinnehåll

Just nu har vi vissa tekniska problem. Det innebär att det kan ta upp till 30 minuter innan du får ditt bekräftelsemejl efter att du har gett din gåva. 

Informationskvällar

Vill du veta mer om hur det är att vara fältarbetare för Läkare Utan Gränser? Kom på en informationskväll eller titta på en online här nedan!

Under 2020 anordnas fyra informationskvällar på Läkare Utan Gränsers lokaler på Fredsborgsgatan 24 i Årstadal i Stockholm, samt en i Malmö och en i Göteborg. Vi berättar om organisationen Läkare Utan Gränser och förklarar hur rekryteringsprocessen går till och vad som krävs. Någon av våra fältarbetare berättar även om sina upplevelser och erfarenheter från arbetet i fält och visar bilder. Informationskvällen brukar pågå ca två timmar. 

Adress: Fredsborgsgatan 24, (4 tr) i Årstadal i närheten av Liljeholmen. Du kommer enklast hit med hjälp av tvärbanan.

Kontakta oss på field.recruitment.sweden@lakareutangranser.se om du har frågor.
 

INFORMATIONSKVÄLLAR 2020

  • Stockholm 9 september kl. 18:00
  • Göteborg 1 oktober kl. 17:30
  • Stockholm 11 november kl. 18:00

BOR DU INTE I STOCKHOLM?

Vi streamar informationskvällarna på vår Facebooksida. För att få veta mer om informationskvällar och liknande i övriga landet, läs mer om våra Satellitgrupper.

På vår Youtube-kanal kan du titta på inspelade informationskvällar och intervjuer med rekryterare för olika yrkesprofiler.  

En fältarbetare för Läkare Utan Gränser i Filippinerna 2013.

Ansökningsprocessen

Här finner du information om hur du ansöker, viktiga förberedelser innan ett utlandsuppdrag samt vad som händer efter uppdraget.
Så ansöker du

 

Är du intresserad av humanitärt arbete och uppdateringar från vår HR-avdelning? Anmäl dig till vårt HR-nyhetsbrev som skickas ut tre till fyra gånger per år.