Hoppa till huvudinnehåll

Natten mellan den 21 och 22 oktober kommer vi att göra tekniska uppdateringar på vår hemsida. Detta innebär att vår hemsida inte kommer att vara tillgänglig 03.00-05.00 natten mot tisdag.

Informationskvällar

Vill du veta mer om hur det är att vara fältarbetare för Läkare Utan Gränser? Kom på en informationskväll eller titta på en online här nedan!

Under 2019 anordnas fyra informationskvällar på Läkare Utan Gränsers lokaler på Fredsborgsgatan 24 i Årstadal i Stockholm, samt en i Malmö och en i Göteborg. Vi berättar om organisationen Läkare Utan Gränser och förklarar hur rekryteringsprocessen går till och vad som krävs. Någon av våra fältarbetare berättar även om sina upplevelser och erfarenheter från arbetet i fält och visar bilder. Mötet börjar klockan 18.00 och vi brukar vara klara vid 20.00. 

Adress: Fredsborgsgatan 24, (4 tr) i Årstadal i närheten av Liljeholmen. Du kommer enklast hit med hjälp av tvärbanan.

Varmt välkommen följande datum under 2019!

Stockholm:
6 februari
8 maj
21 augusti
6 november

Malmö:
23 maj

Göteborg:
5 september

Kontakta oss på field.recruitment.sweden@lakareutangranser.se om du har frågor.

BOR DU INTE I STOCKHOLM?

Vi streamar informationskvällarna på vår Facebooksida. För att få veta mer om informationskvällar och liknande i övriga landet, läs mer om våra Satellitgrupper. Nedan kan du titta på inspelningar från två informationskvällar. 

En fältarbetare för Läkare Utan Gränser i Filippinerna 2013.

Ansökningsprocessen

Här finner du information om hur du ansöker, viktiga förberedelser innan ett utlandsuppdrag samt vad som händer efter uppdraget.
Så ansöker du